Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Chilli con carne

Chilli con carne

(0)
80 Min
Srednje
Kupi sada
Predstavljamo vam recept koji će zagolicati vašu kulinarsku maštu. Obradujte svoja čula sa C receptom za chili con carne.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Luk
10  g
Beli luk
20  g
Okrenuti Crveni Pasul
100  g
Kukuruz
2 
Ljute Zelene Paprike
30  g
C ideja za špagete bolonjeze kesica 50g
500  g
Mleveno Meso
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
22.3 g
Energija
256.8 kcal
Masti
4.8 g
Belančevina
30.9 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

80 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Isecite junetinu na kocke i propržite je sa crnim i belim lukom I ljutom paprikom.
  • Korak 2

    45 Min
    Dinstajte 45 minuta, pa dodajte pasulj i kukuruz.
  • Korak 3

    25 Min
    Dinstajte još 25 minuta, pa dodajte C ideju za Bolognese prethodno razmućenu u 300 ml hladne vode.
Chilli con carne

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Mleveno Meso

Isecite junetinu na kocke i propržite je sa crnim i belim lukom I ljutom paprikom.

Chilli con carne

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Kukuruz, Okrenuti Crveni Pasul

Dinstajte 45 minuta, pa dodajte pasulj i kukuruz.

Chilli con carne

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Ljute Zelene Paprike, C ideja za špagete bolonjeze

Dinstajte još 25 minuta, pa dodajte C ideju za Bolognese prethodno razmućenu u 300 ml hladne vode.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Branč
  • Čorbasta jela
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Govedina
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor proteina
  • Jela od pirinča
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Lako
  • Mahunarke / Sočivo / Pasulj
  • Meksička kuhinja
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povoljno
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Prvi slijed
  • Prženje uz mešanje
  • Radni dani
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Večera
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja