Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Čorbast pasulj

Čorbast pasulj

(1)
885 Min
Srednje
Kupi sada
Ove nedelje vam predstavljamo jelo koje se godinama prenosi sa kolena na kolena. Naš recept je jednostavan, ali ako ga pratite do kraja, svi će biti oduševljeni.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Pasulj
200  g
Suvo goveđe meso
2 
Crni luk
1 
Šargarepa
1  sup. Kašika
Suncokretovo ulje
3  g
C začinska paprika slatka kesica 100g
2  g
C Mleveni crni biber kesica 20g
1  g
Začin C iz bašte
2  sup. Kašike
Brašno
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
20.9 g
Energija
274.6 kcal
Masti
17.3 g
Belančevina
12.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

885 Мinuta
  • Korak 1

    720 Min
    Opran pasulj stavite u lonac i prelijte vodom pa ostavite da nabubri preko noći.
  • Korak 2

    12 Min
    Ocedite pasulj i sipajte novu vodu pa stavite da voda proključa.
  • Korak 3

    3 Min
    Ponovo ocedite pasulj i sipajte novu vodu pa stavite da se pasulj lagano kuva.
  • Korak 4

    120 Min
    Pasulj kuvajte oko 2 sata dok potpuno ne omekša a na pola kuvanja dodajte sitno seckanu šargarepu i suvo meso.
  • Korak 5

    20 Min
    Pred kraj kuvanja pasulja pripremite zapršku: iseckajte sitno luk i propržite ga u tiganju na malo ulja. Dodajte brašno, mlevenu papriku i Začin C iz Bašte pa pržite dok brašno ne promeni boju i sjedini se sa masom.
  • Korak 6

    10 Min
    Dodajte zapršku u pasulj, pobiberite i sve dobro promešajte. Poklopite šerpu i ostavite da se kuva još 5-10 minuta.
Čorbast pasulj

Korak 1 od 6

Korak  1
Sastojci: Pasulj

Opran pasulj stavite u lonac i prelijte vodom pa ostavite da nabubri preko noći.

Čorbast pasulj

Korak 2 od 6

Korak  2
Sastojci: Pasulj

Ocedite pasulj i sipajte novu vodu pa stavite da voda proključa.

Čorbast pasulj

Korak 3 od 6

Korak  3

Ponovo ocedite pasulj i sipajte novu vodu pa stavite da se pasulj lagano kuva.

Čorbast pasulj

Korak 4 od 6

Korak  4 Korak  4 Korak  4
Sastojci: Suvo goveđe meso, Šargarepa

Pasulj kuvajte oko 2 sata dok potpuno ne omekša a na pola kuvanja dodajte sitno seckanu šargarepu i suvo meso.

Čorbast pasulj

Korak 5 od 6

Korak  5
Sastojci: Crni luk (naseckan), C začinska paprika slatka kesica 100g, Pšenično Brašno, Začin C iz bašte, Suncokretovo ulje

Pred kraj kuvanja pasulja pripremite zapršku: iseckajte sitno luk i propržite ga u tiganju na malo ulja. Dodajte brašno, mlevenu papriku i Začin C iz Bašte pa pržite dok brašno ne promeni boju i sjedini se sa masom.

Čorbast pasulj

Korak 6 od 6

Korak  6
Sastojci: C Mleveni crni biber kesica 20g, Začin C iz bašte, Pasulj, C začinska paprika slatka kesica 100g

Dodajte zapršku u pasulj, pobiberite i sve dobro promešajte. Poklopite šerpu i ostavite da se kuva još 5-10 minuta.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Ukupna ocena

4.0 od 5
4
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Recenzije

4

molim

opalim te golim
mama (nije provereno) 06/15/2022-10:19 CEST
Da li je ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
16 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Božić
  • Čorbasta jela
  • Glavno jelo
  • Govedina
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Mahunarke / Sočivo / Pasulj
  • Nacionalna kuhinja
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Ručak
  • Set obroka
  • Supa
  • Supe
  • Uskrs
  • Večera
  • Večera
  • Za porodicu
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti