Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Jagnjeći paprikaš

Jagnjeći paprikaš

(0)
70 Min
Srednje
Kupi sada
Pripremanje jagnjetine ume da bude zahtevno i komplikovano, ali uz naš recept sigurno ćete oduševiti ukućane ili goste.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Jagnjetina
3 
Krompira
10 
Crvena slatka paprika
2 
Luk
1  sup. Kašika
Ulje suncokreta
3  g
C crvena začinska paprika
2  g
C mleveni beli biber
1  kaf. Kašičica
Začin C iz bašte
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
43.2 g
Energija
373 kcal
Masti
9.1 g
Belančevina
30.3 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

70 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Iseckajte sitno crni luk i stavite da se prži pa u njega dodajte jagnetinu isečenu na krupnije kocke.
  • Korak 2

    20 Min
    Kada meso porumeni dodajte crvenu papriku da se zajedno sa njim prži.
  • Korak 3

    20 Min
    Kada paprike omekšaju dodajte krompir koji ste oljuštili i isekli na veće kocke pa sve prelijte vodom taman toliko da prekrije sve sastojke.
  • Korak 4

    20 Min
    Začinite Začinom C iz Bašte, C biberom i crvenom mlevenom paprikom.
Jagnjeći paprikaš

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Jagnjetina, Crni luk (naseckan)

Iseckajte sitno crni luk i stavite da se prži pa u njega dodajte jagnetinu isečenu na krupnije kocke.

Jagnjeći paprikaš

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2 Korak  2
Sastojci: Crvena slatka paprika, Suncokretovo Ulje

Kada meso porumeni dodajte crvenu papriku da se zajedno sa njim prži.

Jagnjeći paprikaš

Korak 3 od 4

Korak  3 Korak  3 Korak  3 Korak  3
Sastojci: Krompir, oguljen i iseckan

Kada paprike omekšaju dodajte krompir koji ste oljuštili i isekli na veće kocke pa sve prelijte vodom taman toliko da prekrije sve sastojke.

Jagnjeći paprikaš

Korak 4 od 4

Korak  4 Korak  4 Korak  4 Korak  4
Sastojci: C mleveni beli biber, Začin C iz bašte, C Crvena slatka mlevena začinska paprika  100g

Začinite Začinom C iz Bašte, C biberom i crvenom mlevenom paprikom.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
4 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Čorbasta jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jagnjetina
  • Jesen
  • Krompir
  • Kuvanje u šerpi
  • Nacionalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Supe
  • Večera
  • Vikendi
  • Za porodicu
  • Zima
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja