Pripremite ukusnu krem čorbu od povrća koja će vam ulepšati dan.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Iseckajte crni luk, ubacite u šerpu sa uljem i propržite.
Dodajte iseckanu šargarepu i krompir, a zatim nalijte vodom -i tako kuvajte jedno 20ak minuta dok se krompir i šargarepa ne skuvaju.
Korak 2
5 Min
Dodajte so, C biber i začin C po ukusu.
Ubacite iseckani karfiol i kuvajte jedno 4-5 minuta.
Korak 3
5 Min
Čorbu ubacite u blender i dobro umutite, a zatim dodajte pavlaku i promešajte još malo.
Poslužite krem čorbu sa prepečenim hlebom i pavlakom.
Korak 1
od
3
Sastojci:
Šargarepa, Krompir, Crni luk, Maslinovo ulje, Voda
Iseckajte crni luk, ubacite u šerpu sa uljem i propržite.
Dodajte iseckanu šargarepu i krompir, a zatim nalijte vodom -i tako kuvajte jedno 20ak minuta dok se krompir i šargarepa ne skuvaju.
Korak 2
od
3
Sastojci:
Začin C, Karfiol, C mleveni crni biber, So
Dodajte so, C biber i začin C po ukusu.
Ubacite iseckani karfiol i kuvajte jedno 4-5 minuta.
Korak 3
od
3
Sastojci:
Kisela Pavlaka
Čorbu ubacite u blender i dobro umutite, a zatim dodajte pavlaku i promešajte još malo.
Poslužite krem čorbu sa prepečenim hlebom i pavlakom.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.