Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

Odobrenje za reprodukciju videa na ovoj stranici

Želimo da vam pokažemo videozapise koji vas mogu zanimati. Sledeća funkcija nije deo MAGGI veb stranice. Imajte na umu da potvrdom na dugme ispod, vaši podaci mogu biti preneti svim pružaocima društvenih dodataka integrisanim na našoj veb stranici (pročitajte više u Nestlé obaveštenju o privatnosti podataka ). O kojim podacima se radi i u koju svrhu se koriste možete saznati u uslovima zaštite podataka istog pružaoca na njihovoj veb stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prenos podataka.

Odobri

Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

(0)
55 Min
Lako
Svaki ostatak hrane može biti osnova za kulinarski sjaj. Unapredite svoje kulinarsko iskustvo dok pretvarate skromne ostatke povrća u gastronomsko remek-delo — ukusni Ratatouille! 🇫🇷🥦 Od ostataka povrća do simfonije ukusa, pretvarite obično u nesvakidašnje, sve dok se zajedno zalažemo za održivost u kuhinji. Uronite u magiju kuvanja sa svrhom dok delimo savete i tehnike kako da ovaj Ratatouille bude i preukusan i ekološki. To nije samo recept, to je slavlje snalažljivosti i ukusa!

Sastojci

4

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
10  g
Začin C mešavina začina
500  g
Ostaci paradajza
400  g
Ostaci tikvice
200  g
Ostaci crvene paprike
100  g
Ostaci zelene paprike
250  g
Crni luk
4  sup. Kašike
Maslinovo ulje
250  g
Integralni Pirinač
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
43.4 g
Energija
335.6 kcal
Masti
20.6 g
Belančevina
10.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

55 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Naseckajte povrće na kockice. Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)
  • Korak 2

    15 Min
    Kuvajte povrće na maslinovom ulju, sve sem paradajza, oko 15 minuta. Kuvajte na srednjoj temperaturi i povremeno promešajte. Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)
  • Korak 3

    30 Min
    Dodajte paradajz, promešajte i ostavite da se kuva, poklopljeno i na srednjoj temperaturi, još 20 minuta. Dodajte 10 g Začina C. Dobro promešajte. Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)
  • Korak 4

    5 Min
    Kuvajte otklopljeno oko 5 minuta. Poslužite uz pirinač kao prilog. Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)
Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Crni luk (naseckan), Slatka zelena paprika, naseckana, Crvena paprika, Tikvica, Paradajz

Naseckajte povrće na kockice.

Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Maslinovo ulje, Crni luk (naseckan), Slatka zelena paprika, naseckana, Crvena paprika, Tikvica

Kuvajte povrće na maslinovom ulju, sve sem paradajza, oko 15 minuta. Kuvajte na srednjoj temperaturi i povremeno promešajte.

Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

Korak 3 od 4

Korak  3 Korak  3
Sastojci: Paradajz, Tikvica, Crvena paprika, Slatka zelena paprika, naseckana, Maslinovo ulje, Crni luk (naseckan)

Dodajte paradajz, promešajte i ostavite da se kuva, poklopljeno i na srednjoj temperaturi, još 20 minuta. Dodajte 10 g Začina C. Dobro promešajte.

Kuvano povrće na francuski način (ratatouille)

Korak 4 od 4

Korak  4 Korak  4
Sastojci: Začin C mešavina začina, Paradajz, Tikvica, Crvena paprika, Slatka zelena paprika, naseckana, Crni luk (naseckan), Maslinovo ulje, Integralni Pirinač

Kuvajte otklopljeno oko 5 minuta. Poslužite uz pirinač kao prilog.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
8 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato vlaknima
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostatci hrane
  • Porcija Povrća / Voća
  • Za porodicu
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja