Ovo jelo je optimizovano za 8 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Sitno iseckajte sve paprike, šargarepu, luk i praziluk, pa sve kratko prodinstajte na malo maslinovog ulja.
Isecite pileće meso pa ga začinite C začinom za piletinu.
Prodinstano povrće prebacite u lonac u kojem će se supa kuvati, nalijte vodom, ubacite C kocke za supu i dodajte čili sos, sadržaj kesice C paradajz supe, kari začin i jedan isečeni paradajz.
U posebnom tiganju kratko propržite piletinu, pa je prebacite u lonac da se krčka zajedno sa povrćem narednih 30 minuta. Nakon toga dodajte neutralnu pavlaku i krem sir.
Ukoliko je potrebno, dodajte još malo začina.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.