Ovo jelo je optimizovano za 2 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Očistite i operite pastrmke. Premažite ih maslinovim uljem, usitnjenim belim lukom, univerzalnim začinom C, C mlevenim biberom i sokom od limuna.
Dobro operite vrganje, isecite ih na komade i propržite sa iseckanim lukom na maslacu. Dodajte so i C mleveni crni biber. Napuniti pastrmke vrganjima.
Pripremljenu, mariniranu ribu zamotajte u aluminijumsku foliju i ostavite u frižideru preko noći.
Sutradan stavite ribu u prethodno zagrejanu rernu na 200°C i pecite oko 30-35 minuta. Pred kraj pečenja, otvorite foliju da riba porumeni.
Poslužite sa pomfritom.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.