Recepti za pileću supu se prenose generacijski, s kolena na koleno. Ponekad nas samo jedna kašika supe vrati pravo u detinjstvo - u bakinu kuhinju. Evo jednog tradicionalnog recepta iz C kuhinje.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Pileći file se kuva dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći bujon se dodaje krompir iseckan na kockice, šargarepa, celer, paprika isečena na krugove i cela neisečena glavica luka.
Korak 2
10 Min
Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac isečen na kockice i i C bistru kokošiju supu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umerenoj vatri i kad provri dodajte biber i so.
Korak 3
5 Min
Kuvajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite sa iseckanim peršunom. Prijatno.
Pileći file se kuva dok ne bude gotov. Iskida se na komade. U pileći bujon se dodaje krompir iseckan na kockice, šargarepa, celer, paprika isečena na krugove i cela neisečena glavica luka.
Korak 2
od
3
Sastojci:
Maslinovo ulje, Puter, C Bistra Kokošija Supa
Prelijte sa malo maslinovog ulja i dodajte maslac isečen na kockice i i C bistru kokošiju supu. Dodajte oko 1/2 litre vode. Ostavite na umerenoj vatri i kad provri dodajte biber i so.
Korak 3
od
3
Sastojci:
Peršun, So, Crvena paprika
Kuvajte dok povrće ne bude gotovo. Pospite sa iseckanim peršunom. Prijatno.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.