Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjene bolognese tikvice

Punjene bolognese tikvice

(0)
110 Min
Srednje
Kupi sada
Nikad dosta tikvica na letnjem meniju! Zato ove nedelje probajte punjene tikvice sa C idejom za Bolognese!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Kg
Tikvica
500  g
Mleveno goveđe meso
800  ml
Voda
200  g
Luk
1 
Beli luk
1  kesica
C ideja za špagete bolonjeze
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
31.9 g
Energija
307.5 kcal
Masti
5.6 g
Belančevina
34.1 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

110 Мinuta
  • Bolognese

    10 Min
    Propržite sitno iseckan crni i beli luk, dodajte mleveno meso i C ideju za Bolognese razmućenu u 300 ml hladne vode.
  • Priprema tikvica

    10 Min
    Isecite tikvice na pola i kašikom izvadite sredinu. Napunite ih prethodno pripremljenom smesom i poređajte ih u pleh. Zatim ih zalijte uljem i još jednom C idejom za Bolognese razmućenom u 0,5 l vode.
  • Pečenje tikvica

    90 Min
    Pecite u rerni 90 minuta na 200 stepeni.
Punjene bolognese tikvice

Bolognese od 3

Bolognese Bolognese Bolognese Bolognese
Sastojci: Luk, Beli luk, C ideja za špagete bolonjeze, Voda

Propržite sitno iseckan crni i beli luk, dodajte mleveno meso i C ideju za Bolognese razmućenu u 300 ml hladne vode.

Punjene bolognese tikvice

Priprema tikvica od 3

Priprema tikvica Priprema tikvica Priprema tikvica
Sastojci: Tikvica

Isecite tikvice na pola i kašikom izvadite sredinu. Napunite ih prethodno pripremljenom smesom i poređajte ih u pleh. Zatim ih zalijte uljem i još jednom C idejom za Bolognese razmućenom u 0,5 l vode.

Punjene bolognese tikvice

Pečenje tikvica od 3

Pečenje tikvica

Pecite u rerni 90 minuta na 200 stepeni.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
9 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Italijanska kuhinja
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Lako
  • Leto
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Prijatelji
  • Prvi slijed
  • Radni dani
  • Ručak
  • Testenina / Nudle
  • Večera
  • Za porodicu

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • C Punjene paprike

    C Punjene paprike

    45 Min Srednje
  • Punjene pizza paprike

    Punjene pizza paprike

    65 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja