Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Operite spanać i iseckajte ga na rezance. Isecite beli, mladi luk i krušku na kockice, i dodajte spanaću.
Crni luk izrežite polukružno, pobiberite C biberom i posolite, a zatim promešajte. Maslinovo ulje pomešajte sa limunovim sokom i prelijte preko povrća.
Izmešati ponovo, i rashladiti u frižideru oko 45min pre služenja.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.