Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Operite i osušite rukolu i potočarku. Pomešajte maslinovo ulje sa sokom od limuna, a zatim pomešajte sa rukolom i potočarkom.
Operite cherry paradajz i iseckajte ga na polovine. Feta sir isecite na kocke, a masline na kolutove.
Usitnite laneno seme u avanu.
Dekorišite veliki plitki tanjir balsamiko sosom, pa stavite rukolu i potočarku na njega. Zatim dodajte prokelj.
Na osnovu od salate stavite preostale sastojke, a na kraju dodajte krušku isečenu na krupne kocke.
Prelijte sve sa još malo balsamiko sosa.
Poslužite sa krutonima od tamnog hleba ili bagetom.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.