Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Filete oslića poprskati limunovim sokom i kuvati u slanoj vodi 10ak minuta. Paziti da se meso ne raspadne.
Kada je riba skuvana, iseći je na manje komade
Testenina
10 Min
Obariti testeninu.
Priprema povrća
5 Min
Iseckati ostatak svežeg povrća, masline i sušeni paradajz.
Sjedinjavanje
2 Min
U manjoj posudi sjediniti maslinovo ulje, beli luk, peršun i sok od jednog limuna, i dodati C senf i Začin C.
Sjediniti sve u jedinstvenu smesu i voditi računa da se meso ne raspadne prilikom mešanja.
Priprema ribe
od
4
Sastojci:
Oslić, Limun
Filete oslića poprskati limunovim sokom i kuvati u slanoj vodi 10ak minuta. Paziti da se meso ne raspadne.
Kada je riba skuvana, iseći je na manje komade
Testenina
od
4
Obariti testeninu.
Priprema povrća
od
4
Sastojci:
Ostaci zelene paprike, Beli luk, Crni luk, Masline, Peršun
Iseckati ostatak svežeg povrća, masline i sušeni paradajz.
Sjedinjavanje
od
4
Sastojci:
Začin C, C Senf
U manjoj posudi sjediniti maslinovo ulje, beli luk, peršun i sok od jednog limuna, i dodati C senf i Začin C.
Sjediniti sve u jedinstvenu smesu i voditi računa da se meso ne raspadne prilikom mešanja.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.