Zbog svojih hranljivih vrednosti, riba bi trebalo da bude sastavni deo našeg jelovnika bar dva puta nedeljno. Predstavljamo vam letnji recept za salatu sa oslićem koja će vas osvežiti ove nedelje.
Sastojci
5
porcije
Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Filete oslića poprskati limunovim sokom i kuvati u slanoj vodi 10ak minuta. Paziti da se meso ne raspadne.
Kada je riba skuvana, iseći je na manje komade
Testenina
10 Min
Obariti testeninu.
Priprema povrća
5 Min
Iseckati ostatak svežeg povrća, masline i sušeni paradajz.
Sjedinjavanje
2 Min
U manjoj posudi sjediniti maslinovo ulje, beli luk, peršun i sok od jednog limuna, i dodati C senf i Začin C.
Sjediniti sve u jedinstvenu smesu i voditi računa da se meso ne raspadne prilikom mešanja.
Priprema ribe
od
4
Sastojci:
Oslić, Limun
Filete oslića poprskati limunovim sokom i kuvati u slanoj vodi 10ak minuta. Paziti da se meso ne raspadne.
Kada je riba skuvana, iseći je na manje komade
Iseckati ostatak svežeg povrća, masline i sušeni paradajz.
Sjedinjavanje
od
4
Sastojci:
Začin C, C Senf
U manjoj posudi sjediniti maslinovo ulje, beli luk, peršun i sok od jednog limuna, i dodati C senf i Začin C.
Sjediniti sve u jedinstvenu smesu i voditi računa da se meso ne raspadne prilikom mešanja.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.