Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.
Piletinu stavite u šerpu, prelijte vodom i stavite da se kuva 60 minuta.
Kada piletina omekša u nju dodajte pola kukuruza, a drugu polovinu izgnječite pa dodajte u supu.
Supu začinite sa Začinom C iz Bašte i C Biberom pa stavite da se krčka još 10-tak minuta.
Pred sam kraj u supu dodajte mladi luk isečen na kolutove i sitno seckani peršun.
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.