Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Švargla

Švargla

(0)
285 Min
Izazovno
Uživaj u svakom zalogaju prave vojvođanske švargle obogaćene C peršunom i Začinom C, uzgojenim po principima regenerativne poljoprivrede*. Oseti bogate ukuse kvalitetnih sastojaka, kreiranih sa brigom prema planeti. Baza recepta su svinjske iznutrice, koja se kuvaju u bujonu obogaćenom začinima. Nakon hlađenja, seče se na tanke komade i služi uz hrskavi hleb, pružajući autentičan ukus i teksturu koji će zadovoljiti ljubitelje tradicionalne kuhinje. * Šargarepa, paškanat i peršun su uzgajani po principu regenerativne poljoprivrede

Sastojci

30

Ovo jelo je optimizovano za 30 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
6  Kg
Svinjska obrazina
1.5  Kg
Svinjski List
40  g
Beli luk
120  g
So
120  g
Začin C univerzalni začin kesica 250g
40  g
C Peršunov List
40  g
C mleveni crni biber kesica 10g
1  l
Bujon
2  Kg
Svinjska koža
40  g
Ljuta tucana paprika
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Energija
1250.7 kcal
Masti
84.8 g
Belančevina
110.7 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

285 Мinuta
  • Kuvanje iznutrica

    240 Min
    U 15l vode potopiti sve iznutrice te, lagano krčkati 4 sata uz dodatak 1,2% soli (120g) i 1,2% Začina C (120g)
  • Priprema mesa

    10 Min
    Nakon sto se sve raskuva, glavu očistiti i prečistiti meso. Ostatak iznutrica preseckati.
  • Redukovanje vode

    5 Min
    Vodu redukovati blago i dodati zgnječeni beli luk.
  • Pravljenje švargle

    10 Min
    Odvojiti 1,5l bujona te dodati preseckane iznutrice, kozu i meso glave.
  • Dodavanje začina i oblikovanje

    10 Min
    Dodati C peršun, C biber, tucanu papriku, pa smesu staviti u kalup ovalnog oblika.
  • Sečenje i serviranje

    10 Min
    Dobro ohladiti te seći na tanje komade i služiti uz dobro prepečen integralni hleb i turšiju.
Švargla

Kuvanje iznutrica od 6

Kuvanje iznutrica

U 15l vode potopiti sve iznutrice te, lagano krčkati 4 sata uz dodatak 1,2% soli (120g) i 1,2% Začina C (120g)

Švargla

Priprema mesa od 6

Priprema mesa

Nakon sto se sve raskuva, glavu očistiti i prečistiti meso. Ostatak iznutrica preseckati.

Švargla

Redukovanje vode od 6

Redukovanje vode

Vodu redukovati blago i dodati zgnječeni beli luk.

Švargla

Pravljenje švargle od 6

Pravljenje švargle

Odvojiti 1,5l bujona te dodati preseckane iznutrice, kozu i meso glave.

Švargla

Dodavanje začina i oblikovanje od 6

Dodavanje začina i oblikovanje

Dodati C peršun, C biber, tucanu papriku, pa smesu staviti u kalup ovalnog oblika.

Švargla

Sečenje i serviranje od 6

Sečenje i serviranje

Dobro ohladiti te seći na tanje komade i služiti uz dobro prepečen integralni hleb i turšiju.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
15 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Autentična kuhinja
  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Glavno jelo
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Mali obrok
  • Nasleđe
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Tapas
  • Večera
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja