Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Zapečene tikvice sa mesom

Zapečene tikvice sa mesom

(0)
75 Min
Srednje
Kupi sada
Ukoliko želite da spremite nedeljni ručak koji će svi pamtiti naš predlog je – zapečene tikvice.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
Tikvica
1 
Crni luk
10  g
Začin C
250  g
Mleveno goveđe meso
200  g
Paradajz sos
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
9.9 g
Energija
123.4 kcal
Masti
2.4 g
Belančevina
16 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

75 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Operite tikvice, odsecite vrh i izdubite.
  • Korak 2

    10 Min
    Izdinstajte luk, meso, sredinu tikvica i prelijte paradajzom.
  • Korak 3

    15 Min
    Smesu začinite Začinom C i punite prazne tikvice.
  • Korak 4

    40 Min
    Stavite u rernu da se peku na 200 stepeni oko 40 minuta.
Zapečene tikvice sa mesom

Korak 1 od 4

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Tikvica

Operite tikvice, odsecite vrh i izdubite.

Zapečene tikvice sa mesom

Korak 2 od 4

Korak  2
Sastojci: Crni luk (naseckan), Mleveno Meso, Sok od paradajza

Izdinstajte luk, meso, sredinu tikvica i prelijte paradajzom.

Zapečene tikvice sa mesom

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Tikvica, Začin C, Mleveno Meso

Smesu začinite Začinom C i punite prazne tikvice.

Zapečene tikvice sa mesom

Korak 4 od 4

Korak  4

Stavite u rernu da se peku na 200 stepeni oko 40 minuta.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Čorbasta jela
  • Evropska kuhinja
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Glavno jelo
  • Govedina
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jela iz tepsije
  • Jela od pirinča
  • Lokalna kuhinja
  • Na bazi paradajza
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Pečenje
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povoljno
  • Povrće
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Prvi slijed
  • Radni dani
  • Ručak
  • Večera
  • Zima

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Zapečene kuglice

    Zapečene kuglice

    50 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja