Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Grilovana piletina sa ruzmarinom i lukom

Grilovana piletina sa ruzmarinom i lukom

(0)
20 Min
Lako
Piletinu možete spremiti na hiljadu načina, a mi vam danas predlažemo da je grilujete sa dodatkom ruzmarina i limuna.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Pileće belo meso
1  prstohvat
Ruzmarin
10  g
Limunova kora
100  ml
Limunov sok
3  g
C mleveni crni biber kesica 10g
0.5  kaf. Kašičica
Majčine dušice
1  sup. Kašika
Maslinovo ulje
0.5  kaf. Kašičica
Tamni šećer
2  g
So
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
2.6 g
Energija
273.2 kcal
Masti
17.3 g
Belančevina
25.6 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

20 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Napravite smesu od izgnječenog belog luka, ruzmarina, soli, majčine dušice, C bibera, limunove kore i maslinovog ulja. Smesu utrljajte u piletinu i ostavite da odstoji u frižideru 24h.
  • Korak 2

    10 Min
    Piletinu ispecite u gril tiganju.
  • Korak 3

    5 Min
    Nakon pečenja iscedite limun preko piletine. Uživajte u sjajnim aromama ruzmarina i limuna koji preovlađuju u ovom jelu. Prijatno!
Grilovana piletina sa ruzmarinom i lukom

Korak 1 od 3

Sastojci: C mleveni crni biber kesica 10g, Ruzmarin, Maslinovo ulje, Majčina Dušica, Limunova kora, So, Sok Od Limuna

Napravite smesu od izgnječenog belog luka, ruzmarina, soli, majčine dušice, C bibera, limunove kore i maslinovog ulja. Smesu utrljajte u piletinu i ostavite da odstoji u frižideru 24h.

Grilovana piletina sa ruzmarinom i lukom

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Pileće belo meso

Piletinu ispecite u gril tiganju.

Grilovana piletina sa ruzmarinom i lukom

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Sok Od Limuna, Ruzmarin

Nakon pečenja iscedite limun preko piletine. Uživajte u sjajnim aromama ruzmarina i limuna koji preovlađuju u ovom jelu. Prijatno!

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
12 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bez glutena
  • Bez glutena
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez laktoze
  • Bez laktoze
  • Bez orašastih plodova
  • Bez rakova
  • Bez ribe
  • Bez svinjetine
  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Grilovano
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Keto-Friendly
  • Leto
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Piletina
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Roštilj
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Sezonsko jelo
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Grilovana piletina

    Grilovana piletina

    50 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja