Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pasulj iz rerne

Pasulj iz rerne

(1)
77 Min
Srednje
Kupi sada
Vreme je da vratimo tradicionalne recepte za porodičnu nedeljnu trpezu! Probajte ovaj recept sa posebnim šmekom!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Beli pasulj
30  g
Suncokretovo Ulje
1  Kg
Luk
3 
Čena belog luka
1  g
Lovorov List
5  g
C mleveni crni biber kesica 10g
200  g
Paradajz
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
48.3 g
Energija
293.2 kcal
Masti
8.8 g
Belančevina
13.4 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

77 Мinuta
  • Priprema pasulja

    15 Min
    Pasulj stavite u lonac, nalijte hladnom vodom i kuvajte do ključanja.
  • Kuvanje pasulja

    10 Min
    Ocedite pasulj i nalijte vrelom vodom, pa kuvajte dok ne omekša, ali ne i da se raspadne. Nakon toga ga ponovo ocedite.
  • Dinstanje i začini

    5 Min
    Dok se pasulj kuva, prodinstajte crni luk na delu ulja, pa dodajte so, biber i tucanu papriku po ukusu.
  • Zaprška

    15 Min
    Skuvani pasulj propržite u šerpi na ostatku ulja zajedno sa lukom. Dodajte malo vode. Sve ukrčkajte do ključanja.
  • Priprema za rernu

    2 Min
    Dodajte iseckan beli luk i paradajz, pa sve stavite u vatrostalnu činiju, prethodno podmazanu uljem .
  • Zapečeni pasulj

    30 Min
    Pasulj zapecite u rerni na 200 stepeni 30 minuta.
Pasulj iz rerne

Priprema pasulja od 6

Priprema pasulja
Sastojci: Pasulj

Pasulj stavite u lonac, nalijte hladnom vodom i kuvajte do ključanja.

Pasulj iz rerne

Kuvanje pasulja od 6

Kuvanje pasulja
Sastojci: Pasulj

Ocedite pasulj i nalijte vrelom vodom, pa kuvajte dok ne omekša, ali ne i da se raspadne. Nakon toga ga ponovo ocedite.

Pasulj iz rerne

Dinstanje i začini od 6

Dinstanje i začini
Sastojci: Luk, Ulje suncokreta

Dok se pasulj kuva, prodinstajte crni luk na delu ulja, pa dodajte so, biber i tucanu papriku po ukusu.

Pasulj iz rerne

Zaprška od 6

Zaprška
Sastojci: Luk, Pasulj, Ulje suncokreta

Skuvani pasulj propržite u šerpi na ostatku ulja zajedno sa lukom. Dodajte malo vode. Sve ukrčkajte do ključanja.

Pasulj iz rerne

Priprema za rernu od 6

Priprema za rernu
Sastojci: Beli luk, Čeri paradajz

Dodajte iseckan beli luk i paradajz, pa sve stavite u vatrostalnu činiju, prethodno podmazanu uljem .

Pasulj iz rerne

Zapečeni pasulj od 6

Zapečeni pasulj Zapečeni pasulj

Pasulj zapecite u rerni na 200 stepeni 30 minuta.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Ukupna ocena

4.0 od 5
4
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
00
11
00
00
00

Recenzije

4

Prebranac

Ceo život mislim prebranac nešto preteško i da dugo traje. Probala ovaj recept, ispalo FANTASTIČNO! mnogo sam ponosna na sebe
Vanja (nije provereno) 11/01/2022-04:38 CET
Da li je ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
12 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bez glutena
  • Bez glutena
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez laktoze
  • Bez laktoze
  • Bez orašastih plodova
  • Bez rakova
  • Bez ribe
  • Bez soje.
  • Bez svinjetine
  • Bogato vlaknima
  • Čorbasta jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Lokalna kuhinja
  • Mahunarke / Sočivo / Pasulj
  • Nasleđe
  • Niska količina soli
  • Pesketarijansko
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prilog
  • Ručak
  • Večera
  • Večera
  • Vegansko
  • Vegetarijansko
  • Za porodicu
  • Zima

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Čorbast pasulj

    Čorbast pasulj

    885 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja