Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:
U jednom tiganju ispržite crni i beli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
Korak 2
10 Min
Dodajte C senf i kisele pavlake. C ideju za piletinu u sosu od pečuraka razmutite u pavlaci za kuvanje, pa sve zajedno umešajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
Korak 3
5 Min
U drugom tiganju ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Korak 1
od
3
Sastojci:
Pečurke, Čena belog luka, Crni luk
U jednom tiganju ispržite crni i beli luk, dodajte šampinjone pa ostavite sve da se dinsta i ukrčka.
Korak 2
od
3
Sastojci:
C Senf, Pavlaka, C ideja piletina sa šampinjonima
Dodajte C senf i kisele pavlake. C ideju za piletinu u sosu od pečuraka razmutite u pavlaci za kuvanje, pa sve zajedno umešajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
Korak 3
od
3
Sastojci:
Pileće belo meso
U drugom tiganju ispržite piletinu na maslinovom ulju i kasnije je prelijte sosom koji ste već pripremili.
Recept kao PDF
Podelite sa prijateljima
Активирајте везу
Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.