Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Posni paprikaš

Posni paprikaš

(0)
45 Min
Srednje
Kupi sada
Ponovo tradicionalno mrsna jela prebacujemo u posna. Probajte naš posni paprikaš!
Kupi sada

Sastojci

3 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 3 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  g
Krompir
2 
Šargarepa
1 
Luk
5  grančice
Peršun
200  g
Sok od paradajza
5  g
Zacin C Mešani Začin
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
55.6 g
Energija
245.8 kcal
Masti
0.6 g
Belančevina
6.8 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

45 Мinuta
  • Korak 1

    15 Min
    Oljuštite krompir i isecite.
  • Korak 2

    5 Min
    Šargarepu iseckajte na kockice, a crni luk iseckajte sitno.
  • Korak 3

    5 Min
    Izdinstajte malo luk i dodajte povrće u šerpu, pa nalijte vodom.
  • Korak 4

    15 Min
    Dodajte pradajz i staviti da se kuva, pa začinite Začinom C.
  • Korak 5

    5 Min
    Na kraju dodajte sitno seckan peršun.
Posni paprikaš

Korak 1 od 5

Korak  1
Sastojci: Krompir

Oljuštite krompir i isecite.

Posni paprikaš

Korak 2 od 5

Korak  2
Sastojci: Šargarepa, Luk

Šargarepu iseckajte na kockice, a crni luk iseckajte sitno.

Posni paprikaš

Korak 3 od 5

Korak  3 Korak  3
Sastojci: Peršun, Luk

Izdinstajte malo luk i dodajte povrće u šerpu, pa nalijte vodom.

Posni paprikaš

Korak 4 od 5

Korak  4
Sastojci: Začin C, Sok od paradajza

Dodajte pradajz i staviti da se kuva, pa začinite Začinom C.

Posni paprikaš

Korak 5 od 5

Korak  5
Sastojci: Peršun

Na kraju dodajte sitno seckan peršun.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
5 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato vlaknima
  • Božić
  • Čorbasta jela
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Izvor vlakana
  • Jesen
  • Lako
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Radni dani
  • Ručak
  • Uskrs
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Posni rižoto

    Posni rižoto

    35 Min Lako
  • Posni burger sa belom ribom

    Posni burger sa belom ribom

    15 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja