Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Posni rižoto

Posni rižoto

(0)
35 Min
Lako
Kupi sada
Do kraja posta je ostalo još nekoliko dana, stoga vam predstavljamo recept za posni rižoto.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
Crni luk
1  sup. Kašika
Ulje suncokreta
1  c
Pirinač
5  g
Začin C
2  g
C mleveni crni biber
1  kocka
C pileća supa u kocki
100  g
Šampinjoni
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
38.2 g
Energija
216.9 kcal
Masti
5.1 g
Belančevina
4.7 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

35 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Crveni luk isecite na kockice, pa propržiti na ugrejanom ulju da omekša.
  • Korak 2

    5 Min
    Dodajte šampinjone izrezane na listiće, pa dinstati dok ne omekšaju.
  • Korak 3

    10 Min
    Sipajte očišćen i opran pirinač, pa ga pržiti da zastakli.
  • Korak 4

    2 Min
    Prelijte bujonom, začinite, smanjite vatru i poklopite.
  • Korak 5

    13 Min
    Mešajte lagano i posle desetak minuta skinite i ostavite da “odmori” pre hlađenja.
Posni rižoto

Korak 1 od 5

Korak  1 Korak  1 Korak  1
Sastojci: Crni luk (naseckan), Suncokretovo Ulje

Crveni luk isecite na kockice, pa propržiti na ugrejanom ulju da omekša.

Posni rižoto

Korak 2 od 5

Korak  2
Sastojci: Šampinjoni

Dodajte šampinjone izrezane na listiće, pa dinstati dok ne omekšaju.

Posni rižoto

Korak 3 od 5

Korak  3 Korak  3
Sastojci: Pirinač

Sipajte očišćen i opran pirinač, pa ga pržiti da zastakli.

Posni rižoto

Korak 4 od 5

Korak  4
Sastojci: C pileća supa u kocki, Pirinač

Prelijte bujonom, začinite, smanjite vatru i poklopite.

Posni rižoto

Korak 5 od 5

Korak  5

Mešajte lagano i posle desetak minuta skinite i ostavite da “odmori” pre hlađenja.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
11 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Božić
  • Čorbasta jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Jela od pirinča
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Pečurke
  • Pirinač
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Ručak
  • Sport
  • Supe
  • Uskrs
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Posni paprikaš

    Posni paprikaš

    45 Min Srednje
  • Posni burger sa belom ribom

    Posni burger sa belom ribom

    15 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja