Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Rižoto od bundeve

Rižoto od bundeve

(0)
25 Min
Srednje
Kupi sada
I stigla je jesen! Za ovu priliku počastite svoje najmilije rižotom od bundeve!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Dugi pirinač
300  g
Bundeva
1 
Luk
100  mg
Belo vino
1  porcija
Puter
1  sup. Kašika
Maslinovo ulje
30  g
C Bistra Kokošija Supa
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
68.1 g
Energija
363.9 kcal
Masti
7.2 g
Belančevina
7.4 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

25 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Skuvajte C bistru kokošiju supu.
  • Korak 2

    5 Min
    Iseckajte luk na sitne kocke i isecite bundevu.
  • Korak 3

    5 Min
    Sipajte u šerpu malo maslinovog ulja i komadić putera i dodajte crni luk, prodinstajte ga, pa dodajte pirinač i sve dobro promešajte.
  • Korak 4

    10 Min
    Kada pirinač omekša, prelijte vinom i ostavite da se krčka dok alkohol ne ispari. Pirinač lagano i povremeno nalivajte C bistrom kokošijom supom sve dok pirinač ne bude kuvan.
Rižoto od bundeve

Korak 1 od 4

Korak  1
Sastojci: C Bistra Kokošija Supa

Skuvajte C bistru kokošiju supu.

Rižoto od bundeve

Korak 2 od 4

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Luk, Bundeva

Iseckajte luk na sitne kocke i isecite bundevu.

Rižoto od bundeve

Korak 3 od 4

Korak  3
Sastojci: Puter, Maslinovo ulje, Luk, Pirinač

Sipajte u šerpu malo maslinovog ulja i komadić putera i dodajte crni luk, prodinstajte ga, pa dodajte pirinač i sve dobro promešajte.

Rižoto od bundeve

Korak 4 od 4

Korak  4
Sastojci: Pirinač, C Bistra Kokošija Supa, Belo vino

Kada pirinač omekša, prelijte vinom i ostavite da se krčka dok alkohol ne ispari. Pirinač lagano i povremeno nalivajte C bistrom kokošijom supom sve dok pirinač ne bude kuvan.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
11 + 7 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Čorbasta jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Italijanska kuhinja
  • Jela od pirinča
  • Jesen
  • Kuvanje u šerpi
  • Lako
  • Leto
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Povrće
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Radni dani
  • Ručak
  • Večera
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Posni rižoto

    Posni rižoto

    35 Min Lako
  • Rižoto sa piletinom i pečurkama

    Rižoto sa piletinom i pečurkama

    30 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja