Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Špikovana jagnjetina

Špikovana jagnjetina

(0)
115 Min
Srednje
Kupi sada
Jagnjetina je tradicionalni sastojak svakog uskršnjeg ručka. Pripremite ovo jelo za predstojeće praznike i uživajte sa svojom porodicom. Prijatno!
Kupi sada

Sastojci

10 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 10 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  Kg
Jagnjetina
400  g
Krompira
200  g
Šargarepa
1  c
Maslinovo ulje
1  kaf. Kašičica
Začin C iz bašte
1  prstohvat
C Mleveni crni biber 5g
10  g
Ruzmarin
2.5  šolje
Voda
1  Češanj
Beli luk
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
9.6 g
Energija
464.7 kcal
Masti
29.7 g
Belančevina
40.7 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

115 Мinuta
  • Začiniti jagnjetinu

    10 Min
    Jagnetinu začinite C Biberom i Začinom C iz bašte pa je ostavite da ostoji 2 sata u frižideru
  • Špikujte jagnjetinu

    10 Min
    Izvadite jagnjetinu iz frižidera pa je špikujte ruzmarinom i belim lukom
  • Dodajte povrće i začinite

    5 Min
    Operite i oljuštite krompir i šargarepu, pa isecite na krupnije komade i dodajte u pleh sa jagnjetinom, Začinom C iz bašte i C biberom.
  • Ispecite jagnjetinu

    90 Min
    Sve prelijte maslinovim uljem, dodajte pola čaše vode pa stavite da se peče na 190c 90 minuta (okrenite meso posle nekih 45 minuta pečenja). Špikovana jagnjetina
Špikovana jagnjetina

Začiniti jagnjetinu od 4

Začiniti jagnjetinu
Sastojci: Jagnjetina, Začin C iz bašte, C Mleveni crni biber 5g

Jagnetinu začinite C Biberom i Začinom C iz bašte pa je ostavite da ostoji 2 sata u frižideru

Špikovana jagnjetina

Špikujte jagnjetinu od 4

Špikujte jagnjetinu
Sastojci: Ruzmarin, Jagnjetina, Čena belog luka

Izvadite jagnjetinu iz frižidera pa je špikujte ruzmarinom i belim lukom

Špikovana jagnjetina

Dodajte povrće i začinite od 4

Dodajte povrće i začinite Dodajte povrće i začinite
Sastojci: Krompir, oguljen i iseckan, Začin C iz bašte, Šargarepa, C Mleveni crni biber 5g

Operite i oljuštite krompir i šargarepu, pa isecite na krupnije komade i dodajte u pleh sa jagnjetinom, Začinom C iz bašte i C biberom.

Špikovana jagnjetina

Ispecite jagnjetinu od 4

Ispecite jagnjetinu Ispecite jagnjetinu
Sastojci: Voda, Maslinovo ulje

Sve prelijte maslinovim uljem, dodajte pola čaše vode pa stavite da se peče na 190c 90 minuta (okrenite meso posle nekih 45 minuta pečenja).

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Autentična kuhinja
  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Božić
  • Čorbasta jela
  • Dinstana jela
  • Dinstanje
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jagnjetina
  • Keto-Friendly
  • Krompir
  • Kuvanje u šerpi
  • Lokalna kuhinja
  • Nacionalna kuhinja
  • Nasleđe
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Pečenje
  • Porodični obrok
  • Proleće
  • Proslava
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Uskrs
  • Večera
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Špikovana praseća plećka

    Špikovana praseća plećka

    125 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti