Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Taljatele sa 4 vrste sira

Taljatele sa 4 vrste sira

(0)
23 Min
Srednje
Kupi sada
Pogodite šta vam spremamo za ovu nedelju! C taljatele sa 4 vrste sira, pršutom i dinjom odvešće vas u Italiju u samo 5 koraka!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
Taljatele
400  g
Dinja
3  g
C crni biber - mleveni
400  ml
Pavlaka za kuvanje
3  g
Začin C
50  ml
Maslinovo ulje
1  kesica
C ideja za piletinu 4 vrste sira
50  g
Pršuta
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
74.6 g
Energija
529.5 kcal
Masti
20 g
Belančevina
12.7 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

23 Мinuta
  • Taljatele

    10 Min
    Stavite taljatele da se skuvaju u ključaloj vodi i procedite ih kada budu gotove.
  • Pršuta

    5 Min
    Sipajte maslinovo ulje u tiganj i blago propržite pršutu prethodno isečenu na manje komade.
  • Smesa

    2 Min
    Rastvorite sadržaj kesice C ideje za piletinu sa 4 vrste sira u 400 ml pavlake za kuvanje i prelijte je preko propržene pršute.
  • Taljatele i začini

    1 Min
    Dodajte taljatele i začinite biberom, solju i Začinom C.
  • Seckanje dinje

    5 Min
    Na kraju dodajte dinju isečenu na manje kocke.
Taljatele sa 4 vrste sira

Taljatele od 5

Taljatele
Sastojci: Pasta

Stavite taljatele da se skuvaju u ključaloj vodi i procedite ih kada budu gotove.

Taljatele sa 4 vrste sira

Pršuta od 5

Pršuta
Sastojci: Maslinovo ulje, Pršuta

Sipajte maslinovo ulje u tiganj i blago propržite pršutu prethodno isečenu na manje komade.

Taljatele sa 4 vrste sira

Smesa od 5

Smesa
Sastojci: C ideja za piletinu 4 vrste sira

Rastvorite sadržaj kesice C ideje za piletinu sa 4 vrste sira u 400 ml pavlake za kuvanje i prelijte je preko propržene pršute.

Taljatele sa 4 vrste sira

Taljatele i začini od 5

Taljatele i začini
Sastojci: C mleveni crni biber, Začin C, Pasta

Dodajte taljatele i začinite biberom, solju i Začinom C.

Taljatele sa 4 vrste sira

Seckanje dinje od 5

Seckanje dinje
Sastojci: Dinja

Na kraju dodajte dinju isečenu na manje kocke.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
5 + 10 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Boiling
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Italijanska kuhinja
  • Kuvanje u šerpi
  • Lako
  • Leto
  • Ostalo
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Sir
  • Testenina
  • Testenina / Nudle
  • Večera
  • Za dvoje

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Vegeterijanske taljatele

    Vegeterijanske taljatele

    30 Min Lako
  • Taljatele sa pečurkama

    Taljatele sa pečurkama

    14 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja