Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Piletina sa 4 vrste sira

Piletina sa 4 vrste sira

(0)
40 Min
Lako
Kupi sada
Piletina sa četiri vrste sira je nešto što će vas sigurno oduševiti. Jednostavan recept, a gotovo jelo je savršenog ukusa.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Pileće meso
30  g
C ideja za piletinu 4 vrste sira
250  g
Pavlaka za kuvanje
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
10.5 g
Energija
311.7 kcal
Masti
31 g
Belančevina
20.5 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

40 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    400g pilećeg belog mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100g) i staviti u posudu za pečenje.
  • Korak 2

    5 Min
    Sadržaj kesice C ideja za piletinu sa 4 vrste sira pomešati sa 250 ml pavlake za kuvanje i sve preliti preko mesa.
  • Korak 3

    30 Min
    Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200°C otprilike 30 minuta.
Piletina sa 4 vrste sira

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Pileće meso

400g pilećeg belog mesa razrezati na tanke šnicle (4 x 100g) i staviti u posudu za pečenje.

Piletina sa 4 vrste sira

Korak 2 od 3

Korak  2 Korak  2
Sastojci: Kisela Pavlaka, Pileće meso, C ideja za piletinu 4 vrste sira

Sadržaj kesice C ideja za piletinu sa 4 vrste sira pomešati sa 250 ml pavlake za kuvanje i sve preliti preko mesa.

Piletina sa 4 vrste sira

Korak 3 od 3

Korak  3

Peći u rerni prethodno zagrejanoj na 200°C otprilike 30 minuta.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
5 + 13 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lako
  • Leto
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Radni dani
  • Ručak
  • Sir
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Grilovana piletina

    Grilovana piletina

    50 Min Srednje
  • Pikantna piletina sa šampinjonima

    Pikantna piletina sa šampinjonima

    47 Min Lako
  • Jednostavna Tikka Masala piletina na indijski način

    Jednostavna Tikka Masala piletina na indijski način

    10 Min Lako
  • Teriyaki piletina na japanski način

    Teriyaki piletina na japanski način

    10 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja