Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
C Mleveni crni biber, kesica 20g FOP
C Mleveni crni biber, kesica 20g BOP

C Mleveni crni biber, kesica 20g

C proizvodi
(0)
.

Informacije o proizvodu

C MLEVENI CRNI BIBER 
Biber vodi poreklo iz vlažnih prašuma zapadne indijske obale. Crni biber je nezreo zeleni plod koji sušenjem dobija tamnu boju. Ima izražen oštar aromatični miris i oštar ljuti ukus. 
C Mleveni crni biber je univerzalni začin za pripremanje svih vrsta pečenog i kuvanog mesa, gulaša, supa, marinada, sosova

Kreativne i ukusne ideje za recepte za više inspiracije i raznolikosti pri kuvanju možete pronaći na https://www.mojrecept.rs/recepti/

.

Sastojci u proizvodu

Mleveni crni biber

Povezani recepti

Pokaži još recepata

Carska salata

Carska salata

75 Min Lako
Citrus Pečena Piletina

Citrus Pečena Piletina

186 Min Lako
Croque monsieur

Croque monsieur

26 Min Lako

Pokaži još recepata

Više informacija

.

Nutritivna vrednost proizvoda

per 100g/ml
Pakovanje (g) 20 g
Energija (kJ) 0 kJ
Energija (kcal) 0 kcal
Masti (g) 0 g
- od kojih zasićene masne kiseline (g) 0 g
Ugljeni hidrati (g) 0 g
- od kojih šećeri (g) 0 g
Vlakna (g) 0 g
Proteini (g) 0 g
So (g) 0 g
.

Alergeni u proizvodu

Allergen Item Allergen Status Allergen Description
Celer
Da
Može da sadrži

N / A - nije navedeno

.

Karakteristike i prednosti

  • prirodni začin
  • za obogaćivanje ukusa jela i zalogaja
  • pakovanje namenjeno za reciklažu
.

Priprema

RECEPT ZA SVINJSKO MESO U SOSU. 
Potrebno: svinjske šnicle ili krmenadle, 1-2 čaše kisele pavlake, 2 manje glavice crnog luka, 1-2 kašičice C senfa, 1 jaje, C mleveni crni biber, ulje, sok od pola limuna, so. 
Priprema : Meso posoliti i pobiberiti , ispržiti na ulju i složiti u posudu za serviranje, Na istoj masnoći propržiti sitno iseckani luk. Dodati umućena jaja, senf, pavlaku, limunov sok, dosta mlevenog bibera i soli po potrebi, prokuvati 2-3 minuta, dok se ne zgusne i preliti šnicle.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
13 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje
  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja