Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Gulaš od juneće džigerice

Gulaš od juneće džigerice

(0)
25 Min
Srednje
Kupi sada
Jelo koje će vaše ukućane oduševiti i ostaviti bez daha - Gulaš od juneće džigerice.
Kupi sada

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 6 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Džigerica
2 
Crni luk
1 
Crvena paprika
2 
Šargarepa
400  g
Šampinjoni
3  g
Začin C
2  sup. Kašike
Suncokretovo ulje
3  g
C Mleveni crni biber kesica 20g
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
11.9 g
Energija
332.5 kcal
Masti
26.2 g
Belančevina
13 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

25 Мinuta
  • Korak 1

    5 Min
    Crni luk i papriku iseckati na sitne kockice, šampinjone na listiće, džigericu na manje kockice, a šargarepu na kolutove.
  • Korak 2

    5 Min
    U šerpi za kuvanje zagrejati ulje, dodati luk i šargarepu i sve to propržiti i posoliti. Dodati šampinjone i papriku, nastaviti sa dinstanjem, dodati džigericu i naliti pripremljenom supom.
  • Korak 3

    15 Min
    Kuvati uz povremeno mešanje dok džigerica i povrće ne omekša. Pred kraj začiniti Začinom C i C biberom. Poslužiti toplo uz testeninu po želji.
Gulaš od juneće džigerice

Korak 1 od 3

Korak  1 Korak  1
Sastojci: Džigerica, Slatka zelena paprika, naseckana, Crni luk (naseckan), Šargarepa, Šampinjoni

Crni luk i papriku iseckati na sitne kockice, šampinjone na listiće, džigericu na manje kockice, a šargarepu na kolutove.

Gulaš od juneće džigerice

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Suncokretovo ulje, Začin C, Šargarepa, Crni luk (naseckan)

U šerpi za kuvanje zagrejati ulje, dodati luk i šargarepu i sve to propržiti i posoliti. Dodati šampinjone i papriku, nastaviti sa dinstanjem, dodati džigericu i naliti pripremljenom supom.

Gulaš od juneće džigerice

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Začin C, C Mleveni crni biber kesica 20g

Kuvati uz povremeno mešanje dok džigerica i povrće ne omekša. Pred kraj začiniti Začinom C i C biberom. Poslužiti toplo uz testeninu po želji.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
6 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Čorbasta jela
  • Glavno jelo
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Ručak
  • Večera
  • Zima

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Tradicionalni gulaš

    Tradicionalni gulaš

    140 Min Srednje
  • C gulaš i minestrone supa

    C gulaš i minestrone supa

    98 Min Srednje
  • Gulaš od pečuraka

    Gulaš od pečuraka

    50 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja