Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni kare

Punjeni kare

(0)
75 Min
Lako
Kupi sada
Punjeni kare može biti savršen nedeljni ručak za vas i porodicu.
Kupi sada

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo je optimizovano za 5 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Kare
200  g
Slanina
5  kaf. Kašičica
Žuti Senf
1  kaf. Kašičica
Beli luk u prahu
1  kaf. Kašičica
Začin C univerzalni začin iz bašte kesica 300g
200  g
Beli Šampinjoni
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
2.7 g
Energija
436.4 kcal
Masti
33.5 g
Belančevina
31.6 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

75 Мinuta
  • Korak 1

    10 Min
    Kare zasecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.
  • Korak 2

    5 Min
    Slaninu i pečurke iseckajte što sitnije, pa propržite i izmešajte sa C senfom.
  • Korak 3

    5 Min
    Napunite meso smesom, pa premažite senfom i stavite u tiganj da se zapeče sa svih strana.
  • Korak 4

    50 Min
    Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrejanoj rerni na 200 C.
  • Korak 5

    5 Min
    Sklonite foliju kako bi meso dobilo lepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.
Punjeni kare

Korak 1 od 5

Sastojci: Kare

Kare zasecite kroz sredinu i napravite šnicle, pa dobro začinite.

Punjeni kare

Korak 2 od 5

Sastojci: Slanina, Žuti Senf, Šampinjoni

Slaninu i pečurke iseckajte što sitnije, pa propržite i izmešajte sa C senfom.

Punjeni kare

Korak 3 od 5

Sastojci: Kare, Žuti Senf

Napunite meso smesom, pa premažite senfom i stavite u tiganj da se zapeče sa svih strana.

Punjeni kare

Korak 4 od 5

Meso stavite na foliju u pleh. Pričvrstite čačkalicama, pa umotajte u foliju i pecite 50 minuta u zagrejanoj rerni na 200 C.

Punjeni kare

Korak 5 od 5

Sklonite foliju kako bi meso dobilo lepu boju. Služite uz pečeni krompir i barenu šargarepu.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
17 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Božić
  • Dinstana jela
  • Dinstanje
  • Evropska kuhinja
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lako
  • Leto
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Ostalo
  • Ostalo
  • Pečurke
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Proslava
  • Radni dani
  • Ručak
  • Svinjetina
  • Večera
  • Zima

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako
  • Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

    Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

    55 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja