Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • MyMenu Plan
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni patlidžan

Punjeni patlidžan

(0)
47 Min
Lako
Zbog svoje visoke nutritivne vrednosti, patlidžan je odličan dodatak vašoj trpezi! Poslužite C punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u harmoniji ukusa sa svojim najmilijima!
Dodaj u MyMenu Plan

Moraš imati nalog da bi nastavio/la

Prijavi se ili napravi nalog

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2 
Plavi patlidžan
2 
Crni luk
1 
Čen belog luka
30  g
Parmezan
2  šolje
Pire od paradajza
150  g
Mocarela
5  g
C mleveni crni biber kesica 10g
5  g
Začin C mešavina začina
10  ml
Maslinovo ulje
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
30 g
Energija
286.5 kcal
Masti
11.9 g
Belančevina
18.4 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

47 Мinuta
  • Patlidžan i luk

    2 Min
    Isecite i očistite patlidžan i iseckajte beli luk.
  • Pečenje patlidžana

    20 Min
    Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 150 stepeni .
  • Dinstanje i pire

    5 Min
    Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte paradajz pire i Začin C.
  • Punjenje patlidžana

    5 Min
    Dobijenom smesom napunite patlidžane koje ste ispekli u rerni, dodajte mocarelu i parmezan.
  • Naknadno pečenje patlidžana

    15 Min
    Ponovo zapecite patlidžan u rerni na 200 stepeni narednih 15 minuta.
Dodaj u MyMenu Plan

Moraš imati nalog da bi nastavio/la

Prijavi se ili napravi nalog

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih media items.
Image CAPTCHA
Get new captcha!
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Bogato vlaknima
  • Dinstana jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Lako
  • Mediteranska kuhinja
  • Na bazi paradajza
  • Nema informacija o alergenima
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Pečenje
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Radni dani
  • Ručak
  • Sir
  • Večera
  • Za porodicu

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Punjeni kare

    Punjeni kare

    75 Min Lako
  • Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

    Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

    55 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja
  • Izjava o pristupačnosti