Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

(0)
55 Min
Srednje
Kupi sada
Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese je toliko sočan da će svi tanjiri na vašem nedeljnom ručku ostati prazni.
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Kg
Krompir
0.5  c
Suncokretovo Ulje
1  sup. Kašika
Puter
2 
Luk
250  g
Mleveno Meso
1  kesica
C ideja za špagete Bolonjeze
5  g
C mleveni crni biber
10  grančice
Peršun
1 
Jaje
1 
Praziluk
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
58.4 g
Energija
622.1 kcal
Masti
33.9 g
Belančevina
22.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

55 Мinuta
  • Priprema krompira

    10 Min
    Oljuštite krompir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano isecite dok se ne zaobli . Pomoću kašike izdubite krompir. Zagrejte malo putera i propržite krompire s obe strane oko dva minuta, pa ih poređajte u podmazan pleh.
  • Dinstanje mesa

    5 Min
    Na kašičici maslaca zapržite sitno naseckani luk, dodajte mleveno meso i nastavite da ga pržite narednih 5 minuta.
  • Bolognese i punjenje krompira

    10 Min
    Sadržaj kesice C ideje za Bolognese razmutite u 300 ml vode pa dodajte u prženo meso kako bi se zajedno ukrčkali. Skinite sa ringle, dodajte so, biber, jaje i sitno sečen paradajz. Ponovo promešajte, a zatim napunite krompir smesom.
  • Pečenje krompira

    30 Min
    Ovako napunjen krompir stavite da se peče u umereno zagrejanoj rerni na 30 minuta. Dodajte malo praziluka kao dekoraciju koja će pojačati ukus.
Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

Priprema krompira od 4

Priprema krompira Priprema krompira Priprema krompira Priprema krompira Priprema krompira Priprema krompira
Sastojci: Krompir

Oljuštite krompir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano isecite dok se ne zaobli . Pomoću kašike izdubite krompir. Zagrejte malo putera i propržite krompire s obe strane oko dva minuta, pa ih poređajte u podmazan pleh.

Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

Dinstanje mesa od 4

Dinstanje mesa
Sastojci: Luk, Ulje suncokreta, Mleveno Meso

Na kašičici maslaca zapržite sitno naseckani luk, dodajte mleveno meso i nastavite da ga pržite narednih 5 minuta.

Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

Bolognese i punjenje krompira od 4

Bolognese i punjenje krompira Bolognese i punjenje krompira Bolognese i punjenje krompira
Sastojci: Peršun, C mleveni crni biber, C ideja za špagete bolonjeze kesica 50g

Sadržaj kesice C ideje za Bolognese razmutite u 300 ml vode pa dodajte u prženo meso kako bi se zajedno ukrčkali. Skinite sa ringle, dodajte so, biber, jaje i sitno sečen paradajz. Ponovo promešajte, a zatim napunite krompir smesom.

Punjeni krompir sa C idejom za Bolognese

Pečenje krompira od 4

Pečenje krompira Pečenje krompira
Sastojci: Krompir, Peršun, Ulje suncokreta

Ovako napunjen krompir stavite da se peče u umereno zagrejanoj rerni na 30 minuta. Dodajte malo praziluka kao dekoraciju koja će pojačati ukus.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
2 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Čorbasta jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jela iz tepsije
  • Krompir
  • Lako
  • Na bazi paradajza
  • Nema informacija o alergenima
  • Nizak sadržaj šećera
  • Pečenje
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Prilog
  • Radni dani
  • Ručak
  • Svinjetina
  • Testenina
  • Večera
  • Večera

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako
  • Punjeni kare

    Punjeni kare

    75 Min Lako

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja