Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Paprikaš

Nutritivna vrednost po porciji

Preporučen dnevni unos
Kcal / po porciji
Ugljeni hidrati
undefined% NaNg
undefined
Masti
0% 0g
0
Proteini
0% 0g
0

Saznajte više o MyMenu IQ™ **

Izbalansirajte svoj obrok

Sada uživajte u svom obroku!

MyMenu IQ™

Bravo! Dostigli ste 100 na MMIQ za ovaj obrok.
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
Trenutni MyMenu IQ™
    Bravo! Dostigli ste 100 na MMIQ za ovaj obrok.

    MyMenu IQ™

    Trenutni MyMenu IQ™

    Sažetak vašeg jelovnika

    Glavno jelo
    paprikas
    Paprikaš
    91 ’
    Add recipe
    Prilog
    Dodaj više jela

    Paprikaš

    (0)
    91 Min
    Srednje
    Obogatite svoje kulinarsko iskustvo sa našim receptom za paprikaš! Uživajte u aromama Začina C i našeg C peršuna, uzgojenih s ljubavlju po principima regenerativne poljoprivrede*. ​Ovaj recept za paprikaš donosi bogat ukus i teksturu kroz pažljivo izbalansiranu kombinaciju pilećih bataka i raznolikog povrća. Pored osnove, tu su i dodatci poput belog luka, bibera i mlevene paprike, koji daju specifičan ukus ovom tradicionalnom jelu. * Šargarepa, paškanat i peršun su uzgajani po principu regenerativne poljoprivrede

    Sastojci

    7

    Ovo jelo je optimizovano za 7 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

    ingredient_quantity
    recipe ingredient
    50  ml
    Suncokretovo ulje
    40  g
    Beli luk
    180  g
    Šargarepa
    90  g
    Paškanat
    150  g
    Krompir
    90  g
    Crvena paprika
    90  g
    Celer
    2  listovi
    Lovorov List
    20  g
    Začin C univerzalni začin kesica 250g
    250  ml
    Sok od paradajza
    4  g
    C Peršun list 7g
    15  g
    Slatke suva mlevena paprika
    30  g
    Brašno
    3  g
    C mleveni crni biber kesica 10g
    600  g
    Pileći bataci
    Kopirajte

    Saveti i trikovi

    Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

    Izvezite sastojke

    Izaberite iz liste sastojaka

    Kopirajte
    Energija
    376.4 kcal
    Masti
    23.5 g
    Belančevina
    19 g
    Informacije po porciiji

    Uputstvo

    91 Мinuta
    • Priprema povrća

      15 Min
      Povrće očistiti i oprati, te crni luk i beli luk iseći na sitne kockice, celer, papriku, paškanat i šargarepu iseći na kockice takodje.
    • Priprema mesa i povrća

      10 Min
      Piletinu zaciniti Začinom C. Krompir iseći na kriške.
    • Pečenje i dinstanje

      10 Min
      Na jakoj vatri sa svih strana opeći pileći batak presečen na polovinu, da dobije zlatno žutu boju. Nakon toga skloniti sa vatre, te na istoj vatri dinstati luk, a nakon 3 minuta ubaciti i celer, paškanat, papriku šargarepu i beli luk pa dinstati dok se ne karamelizuju.
    • Prženje brašna

      5 Min
      Ubaciti brašno, kratko proprziti, pa naliti sa 1l vode i 250 ml soka od paradajza.
    • Dodavanje začina i povrća

      10 Min
      Dodati lovorov list, krompir, te vratiti meso. Dodati biber, slatku mlevenu suvu papriku.
    • Kuvanje jela

      40 Min
      Krčkati oko 40ak minuta, paziti da se krompir ne prekuva, a meso ne ostane ne dovoljno kuvano. Dočiniti ukoliko je potrebno.
    • Posluživanje

      1 Min
      Poslužiti uz topli tostirani ražani hleb i blago kiselu kupus salatu.
    Paprikaš

    Priprema povrća od 7

    Priprema povrća

    Povrće očistiti i oprati, te crni luk i beli luk iseći na sitne kockice, celer, papriku, paškanat i šargarepu iseći na kockice takodje.

    Paprikaš

    Priprema mesa i povrća od 7

    Priprema mesa i povrća

    Piletinu zaciniti Začinom C. Krompir iseći na kriške.

    Paprikaš

    Pečenje i dinstanje od 7

    Pečenje i dinstanje

    Na jakoj vatri sa svih strana opeći pileći batak presečen na polovinu, da dobije zlatno žutu boju. Nakon toga skloniti sa vatre, te na istoj vatri dinstati luk, a nakon 3 minuta ubaciti i celer, paškanat, papriku šargarepu i beli luk pa dinstati dok se ne karamelizuju.

    Paprikaš

    Prženje brašna od 7

    Prženje brašna

    Ubaciti brašno, kratko proprziti, pa naliti sa 1l vode i 250 ml soka od paradajza.

    Paprikaš

    Dodavanje začina i povrća od 7

    Dodavanje začina i povrća

    Dodati lovorov list, krompir, te vratiti meso. Dodati biber, slatku mlevenu suvu papriku.

    Paprikaš

    Kuvanje jela od 7

    Kuvanje jela

    Krčkati oko 40ak minuta, paziti da se krompir ne prekuva, a meso ne ostane ne dovoljno kuvano. Dočiniti ukoliko je potrebno.

    Paprikaš

    Posluživanje od 7

    Posluživanje

    Poslužiti uz topli tostirani ražani hleb i blago kiselu kupus salatu.

    Recept kao PDF

    Podelite sa prijateljima

    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Whatsapp

    Активирајте везу

    Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

    Napišite svoje mišljenje

    Vaša recenzija
    select 1 star out of 5
    select 2 star out of 5
    select 3 star out of 5
    select 4 star out of 5
    select 5 star out of 5
    Da li biste preporučili ovu stavku?
    Images
    Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
    18 + 2 =
    Molimo ispunite captcha polje

    Otkrijte više

    • Bogato proteinima
    • Čorbasta jela
    • Dinstana jela
    • Dinstanje
    • Glavno jelo
    • Izvor proteina
    • Izvor vlakana
    • Krompir
    • Lokalna kuhinja
    • Nasleđe
    • Piletina
    • Porcija Povrća / Voća
    • Porodični obrok
    • Povrće
    • Ručak
    • Sa mesom
    • Sporo kuvanje
    • Večera

    Još interesantnih recepata

    Pokaži još recepata

    • Posni paprikaš

      Posni paprikaš

      45 Min Srednje
    • Pileći paprikaš

      Pileći paprikaš

      85 Min Srednje
    • Goveđi paprikaš

      Goveđi paprikaš

      130 Min Srednje
    • Jagnjeći paprikaš

      Jagnjeći paprikaš

      70 Min Srednje

    Pokaži još recepata

    • facebook
    • Instagram
    • Youtube
    • Kontaktirajte nas
    • Registracija
    • Obaveštenje o privatnosti
    • Kolačići
    • Pravila i uslovi korišćenja