Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Izbalansirajte svoj obrok
U ovom jelovniku postoji prostor za pobošljanje balansa hranljivih materija, kako bi se uskladio sa preporukama o ishrani i nutritivnim vrednostima.
Šta to znači?
Postoji prostor za poboljšanje
Šta to znači?
Sada uživajte u svom obroku!
Nazad
Your Selection (1)
Pileći bataci sa 4 vrste sira
47 min
Lako
Add recipe
Nazad
66 33g / 66%
4 4.8g / 4%
30 35.2g / 30%

Prikaz energetskih vrednosti nam govori koliko makronutrijenata (tj. ugljenih hidrata, proteina i masti) sadrži jedna porcija recepta, kao i koji je njihov relativni udeo (u %) u ukupnoj energetskoj vrednosti porcije.

Šta je izbalansiran jelovnik?

Izbalansiran jelovnik podrazumeva unošenje raznovrsnih namirnica iz glavnih grupa hrane i dovoljne količine najvažnijih hranljivih materija.

MyMenu IQ™ generiše nutritivni rezultat na osnovu energetske vrednosti i hranljivih materija iz jelovnika, kao i njihov udeo u preporučenom dnevnom unosu 2.000 kcal za prosečnu odraslu osobu.

MyMenu IQ™ je vaš vodič za odabir izbalansiranog jelovnika na skali od 0 do 100, pri čemu se fokus stavlja na glavni obrok.

Šta je MyMenu IQ™ rezultat?

Postoji prostor za poboljšanje (0 - 44)

U ovom jelovniku postoji prostor za pobošljanje balansa hranljivih materija, kako bi se uskladio sa preporukama o ishrani i nutritivnim vrednostima.

Veoma izbalansiran obrok (70 - 100)

Ovaj jelovnik ima odličan balans hranljivih materija, jer sadrži različite grupe namirnica i najvažnije hranljive materije.

Dobro izbalansiran obrok (45 - 69)

Ovaj jelovnik ima odličan balans hranljivih materija, jer sadrži različite grupe namirnica i najvažnije hranljive materije.

MyMenu IQ™ rezultat važi za digitalne recepte, kao što je navedeno na sajtu. Podaci o sastavu se, za sve sastojke i prehrambene proizvode, zasnivaju na standardnim bazama podataka o sastavu hrane, kao što su USDA SR28 i BLS32, kao i na podacima sa deklaracije proizvoda.

Saveti za ishranu
  • Uživajte u ovom jelu napravljenom od ukusnih, hranjivih i dostupnih lokalnih sastojaka!

  • Znate li kako dodavanjem povrća, začinskog bilja ili svežih začina na kraju kuvanja možete sačuvati njihove žive boje,  ukuse, hrskavost i hranjive materije?  
    Uživajte u jelu uz dodatak voća bogatog C vitaminom: pomorandže limun, ananas, trešnje, jagode; kako bi vaše telo što bolje iskoristilo gvožđe iz sastojaka!
     

  • Odlično! Ovo jelo ima dovoljne količine ulja i soli, zato nema potrebe još ih dodavati!

Sada uživajte u svom obroku!
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
X

Pileći bataci sa 4 vrste sira

(0)
47 Min
Lako

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Pileći Batak
2  g
Kuhinjska So
0.17 
Beli luk
1  grančica
Peršun
100  g
Parmesan

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
4.8 g
Energija
465.46 kcal
Masti
33.06 g
Belančevina
35.23 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

47 Мinuta
  • Korak 1

    2 Min
    Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  • Korak 2

    5 Min
    U posebnoj posudi izmešajte pavlaku za kuvanje i Maggi ideju za piletinu sa 4 vrste sira. Mešavinu dodajte na piletinu, kao i beli luk.
  • Korak 3

    40 Min
    Narendajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršun.
Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 1 od 3

Korak  1
Sastojci: Pileći Batak

Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.

Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Beli luk, C ideja za piletinu 4 vrste sira

U posebnoj posudi izmešajte pavlaku za kuvanje i Maggi ideju za piletinu sa 4 vrste sira. Mešavinu dodajte na piletinu, kao i beli luk.

Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Parmesan, Peršun

Narendajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršun.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.