Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
mojrecept.rs
mojrecept.rs
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Magazin Magazin
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • MAGGI MAGGI
  • C C
  • THOMY THOMY
  • Prijavljivanje Prijavljivanje
  • MAGGI
  • MAGGI Proizvodi
  • MAGGI Recepti
  • MAGGI Istorija
  • Istorija
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pileći bataci sa 4 vrste sira

Pileći bataci sa 4 vrste sira

(0)
47 Min
Lako
Kupi sada
Osetite savršenu kombinaciju ukusa čak 6 vrsta sira koje će obogatiti svako vaše jelo! Pileći bataci su pravi izbor za vaš sledeći ručak!
Kupi sada

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo je optimizovano za 4 porcije. Količina i vreme pripreme mogu biti podložni promeni. Ovde možete pronaći više informacija o podešenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
Pileći Batak
2  g
Kuhinjska So
0.17 
Beli luk
30  g
C ideja za piletinu 4 vrste sira
1  grančica
Peršun
100  g
Parmesan
Kopirajte

Saveti i trikovi

Naši najbojii saveti i tirkovi za prilagođene veličine porcija.

Izvezite sastojke

Izaberite iz liste sastojaka

Kopirajte
.

Nutritivne vrednosti proizvoda

Ugljeni hidrati
4.8 g
Energija
465.5 kcal
Masti
33.1 g
Belančevina
35.2 g
Informacije po porciiji

Uputstvo

47 Мinuta
  • Korak 1

    2 Min
    Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  • Korak 2

    5 Min
    U posebnoj posudi izmešajte pavlaku za kuvanje i Maggi ideju za piletinu sa 4 vrste sira. Mešavinu dodajte na piletinu, kao i beli luk.
  • Korak 3

    40 Min
    Narendajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršun.
Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 1 od 3

Korak  1
Sastojci: Pileći Batak

Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.

Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 2 od 3

Korak  2
Sastojci: Čena belog luka, C ideja za piletinu 4 vrste sira

U posebnoj posudi izmešajte pavlaku za kuvanje i Maggi ideju za piletinu sa 4 vrste sira. Mešavinu dodajte na piletinu, kao i beli luk.

Pileći bataci sa 4 vrste sira

Korak 3 od 3

Korak  3
Sastojci: Parmesan, Peršun

Narendajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršun.

Recept kao PDF

Podelite sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Активирајте везу

Кликнили сте на везу трећих лица у кмалу, а запустили ћете брзо место. Упоштевајте, да нимамо надзор над трећим платформама, не подржавамо и не преузимамо одговорности, укључујући њихово садржаје, прецизност или функцију. Ваша интеракција са теми повезаним платформама је последња одговорност. Не преузимамо одговорност за платформе других лица и њихове погојеве. За више информација преузмите наше упутство за употребу овде.

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Da li biste preporučili ovu stavku?
Images
Dodali ste 0 od 6 dozvoljenih datoteku.
3 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Kuvanje sa decom
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Ostalo
  • Piletina
  • Porodični obrok
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Sir
  • Večera
  • Vikendi

Još interesantnih recepata

Pokaži još recepata

  • Pileći štapići

    Pileći štapići

    20 Min Lako
  • Pileći ražnjići

    Pileći ražnjići

    30 Min Srednje
  • Pileći medaljoni

    Pileći medaljoni

    29 Min Srednje
  • Pileći paprikaš

    Pileći paprikaš

    85 Min Srednje

Pokaži još recepata

  • facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obaveštenje o privatnosti
  • Kolačići
  • Pravila i uslovi korišćenja